a

Search

Zâmbete Îndulcite: Povești ale Clienților Noștri și Experiențe Dulci la Sweet Velvet

La cofetăria Sweet Velvet, nu suntem doar creatori de deserturi; suntem compozitori de povești dulci. În cadrul temei „Zâmbete Îndulcite,” invităm clienții noștri să devină autori ai propriilor lor experiențe și să împărtășească aceste momente speciale cu lumea. În același spirit al conexiunii și bucuriei, am dori să vă provocăm să deveniți ambasadori ai gusturilor noastre delicioase pe rețelele sociale, în schimbul unor avantaje dulci pentru voi.

Etichetează și Împărtășește Bucuria
În lumina „Zâmbete Îndulcite,” vă invităm să vă etichetați fotografiile cu deserturile noastre pe platformele de socializare, împărtășind bucuria și deliciile momentelor create cu produsele Sweet Velvet. Fie că este vorba despre torturi personalizate, prăjituri delicate sau deserturi tematice, fiecare fotografie spune o poveste unică și contribuie la atmosfera noastră dulce.

Promoția „Zâmbete Împărtășite”
Pentru a vă arăta recunoștința noastră și pentru a vă încuraja să continuați să împărtășiți aceste momente de fericire cu noi, vă oferim o reducere specială de 10% la următoarea comandă în schimbul etichetării și partajării pe rețelele sociale. Este o oportunitate de a vă răsplăti pentru că sunteți parte din povestea noastră și de a vă încuraja să continuați să construiți povești dulci alături de noi.

Cum Funcționează
-Realizați o comandă de deserturi delicioase de la Sweet Velvet.
-Primiți comanda și bucurați-vă de fiecare mușcătură.
-Fotografiați momentul și postați pe rețelele sociale, etichetând Sweet Velvet.
-Contactați-ne prin mesaj privat pe rețeaua socială pentru a primi codul de reducere personalizat.

Sprijinind Comunitatea Dulce
Promoția „Zâmbete Împărtășite” nu este doar o reducere; este o invitație la construirea unei comunități dulci și la împărtășirea bucuriei cu cei din jur. Fiecare etichetare și partajare contribuie la creșterea familiei noastre Sweet Velvet și la împărtășirea frumuseții deserturilor noastre unice.

Prin „Zâmbete Îndulcite” și promoția „Zâmbete Împărtășite,” ne conectăm cu voi într-un mod mai profund și vă invităm să fiți parte activă în construirea acestei povești dulci. Comandați, împărtășiți, etichetați, și bucurați-vă de beneficiile reducerii speciale. Suntem entuziasmați să vedem cum fiecare zâmbet împărtășit devine o piesă prețioasă în marea noastră poveste dulce.